Hoş Geldiniz
Yeni öğretim yılının başta yeni öğrencilerimiz olmak üzere, tüm öğrencilerimiz, öğretim elemanlarımız ve idari personelimiz için başarılı ve verimli geçmesini dileriz.
Sizlerle Gurur Duyuyoruz
Sevgili mezunlarımız, yolunuz ve bahtınız açık olsun...
Mühendislik Fakültesi
14. Proje Sergisi ve Ödül Töreni

Hacettepe Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencilerinin bitirme projelerinin sunulduğu ve bu yıl on dördüncüsü yapılacak olan “14. Proje Sergisi ve Ödül Töreni”, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimiz ile kamu ve sanayiden konukların katılımıyla yapılacaktır. Sergi ve törene ilişkin takvim aşağıda verilmiştir.

Sergi Tarihi ve Saati                        : 09 Mayıs 2017, Saat : 10.00-16:00 arası

10 Mayıs 2017, Saat : 10.00-16:00 arası

Sergi Yeri                                            : H.Ü. Mühendislik Fakültesi, Makine Mühendisliği Bölümü

Otomotiv Laboratuvarı, Beytepe

Ödül Töreni Tarihi ve Saati             : 11 Mayıs 2017, Saat : 15:00 - 17:00

Ödül Töreni Yeri                                 : Mehmet Akif Ersoy Salonu, Beytepe

Not: 14. Proje Sergisi afişi için tıklayınız.